Algemene voorwaarden

  Artikel 1 - Definities
 1. Verkoper: Yuniram Duanchay, met ondernemingsnummer 0712.679.883, met vestiging te Jules Moretuslei 241, 2610 WILRIJK.
 2. Klant: de persoon die een massagebehandeling en/of wellness en/of wellnessovernachting en/of wellnessverblijf boekt en/of gebruikt; alsook de persoon die een cadeaubon en/of tienbeurtenkaart aankoopt.
 3. Website: www.thaitimewellness.com
  4.
 Artikel 2
 Artikel 3
 Artikel 4
 1. Betaling gebeurt uitsluitend contant (cash) en onmiddellijk na iedere massagesessie/wellness-sessie. Er wordt geen krediet verleend. Pinnen is niet mogelijk.                                                                                                                                      
 2. Als u ter plaatse in ons welnesscenter reserveert, betaalt u uw reservatie vooraf.                                                                                                     
 3. Iedereen is welkom bij ons (zowel mannen, vrouwen als kinderen).                 
 4. Bij ons kan u enkel op afspraak terecht. Let wel, als u zonder afspraak bij ons langs wenst te komen, gelieve ons wel vooraf telefonisch (0493997184) te contacteren, opdat we kunnen nagaan dat er voor uw visite een vrij moment is en u dus niet dient te wachten.                                         
 5. Als u bij een reservering toch niet op uw afspraak kan komen, gelieve ons tijdig - 8 uur op voorhand - te verwittigen, opdat wij eventueel iemand anders een behandeling kunnen aanbieden.                                                               
 6. Wij bieden GEEN erotische massages aan!                                                   
 7. Na uw lichaamsscrub (peeling) beschikt u over de mogelijkheid om te douchen. Deze dienst is gratis en wordt enkel aangeboden bij lichaamsscrub.                                                                                  
 8. Voor reservatie van de privésauna dient u 30 euro vooraf te storten op onze rekening BE11979085839648, op naam van Thai Time Wellness. Dit voorschot dient als bevestiging van uw reservatie. Pas bij storting van uw voorschot is uw reservatie geldig. Het resterende bedrag dient u bij ons ter plaatse contant (cash) te betalen.                                                                    
 9. Voor reservatie van de wellnessovernachting/wellnessverblijf dient u 100 euro vooraf te storten op onze rekening BE11979085839648, op naam van YUNIRAM Duanchay. Dit voorschot dient als bevestiging van uw reservatie. Pas bij storting van uw voorschot is uw reservatie geldig. Het resterende bedrag dient u bij ons ter plaatse contant (cash) te betalen.                                                                                                                   
 10. Rookverbod: in onze faciliteiten is het niet toegelaten om te roken. Bij wellnessovernachting/wellnessverblijf kan u eventueel roken op het beschikbare balkon.
 •